Vill du gå från klimakteriekaos till hormonell harmoni och landa mjukt i klimakteriet?

Vill du förstå vad som händer i din kropp?
Få verktyg föra att minska klimakteriebesvären?
Hitta din unika väg till inre balans och energifylld vardag  ?


Gör din kostnadfria hormon- & hälsokartläggning redan idag (värde 1.495 kr)
för att påbörja din resa mot hormonell harmoni

Upplever du:


🌟 Stresskänslighet, trötthet & utmattning
🌟 Glömska, hjärndimma & svårigheter att lära nytt
🌟 Oförklarlig värk och stelhet
🌟 Hunger och sötsug som är svårt att hantera?

Då vill jag hälsa dig välkommen till Livsstilsladans Verktygslåda för kvinnor i klimakteriet!  ✨

Är du kvinna mitt i livet som upplever att din kropp gnisslar och klagar högt, värken, hjärndimman, sötsuget, det dåliga humöret och energilösheten är dina dagliga följeslagare. Din innersta längtan är att få känna dig som dig själv, att få skratta, njuta och känna att din kropp jobbar tillsammans med dig.

Du vill förstå och kunna tyda din kropps ordlösa kommunikation för att kunna ge den och dig själv möjlighet att återfå livsglädjen och njuta av ett långt hälsosamt liv med en hög livskvalitet.

Med Livsstilsladans verktygslåda får du utforska och hitta de verktyg som är rätt för dig, de som hjälper dig att  hitta balansen i dig själv, dämpa dina klimakteriesymptom och få tillbaka energin, livsglädjen och livskvaliten. Livsstilsladans verktygslåda fokuserar på holistisk hälsa där både kosten, stressreducering och självkärlek står i fokus.


NU ÄR DET DAGS!


- Är du redo att lämna stresskänsligheten, energibristen och hjärndimman bakom dig? Då kan du hitta nycklarna för att sätta dig själv i främsta rummet, så att du kan ha energi nog att finnas där för så väl dig själv som för dina nära och kära.

 - Vill du skapa balans i din kropp genom enkla men kraftfulla förändringar i din kost, så att du kan balansera upp symtom som vallningar, dålig sömn, viktuppgång och oro.

- Är du nyfiken och vill utforska hur du kan stärka och balansera din  inre kraft. Genom enkla andingsövningar, meditationer och hormonyyoga- medicinsk yoga för kvinnor hjälper du kroppen att hitta sin naturliga balans. Här får även kunskaper, insikter och verktyg för att utforska och hantera din stress, för att låta dig själv blomstra, landa mjukt i livets tredje fas och åldras frisk och energifylld.

Låt Livsstilsladansverktygslåda bli din guide till balans i hormoner, humör, hälsa och återhämtning,
att göra denna fas i livet till livets andra vår!

GÖR DIN KARTLÄGGNING REDAN IDAG!

Landa mjukt i den visa kvinnans tid &
möt livets andra vår med harmoni och självkärlek

Jag har varit där du är...

Jag hade en stark längtan att FÖRSTÅ vad min kropp ville säga mig. Jag var trött på att leva mitt liv i strid, strid mot kroppen, mig själv och min hälsa. Hela mitt väsen längtade efter att hitta MIN EGEN VÄG. Jag ville hitta INRE BALANS, min unika väg....

Jag vet hur det känns att få höra att lite skavanker får man räkna med i din ålder eller till och med att allt sitter i ditt huvud. Att desperat söka efter information, att försöka förstå och lägga pusslet. Att tills sist uppgivet tro att det alltid kommer vara så här.

Du ska kunna leva hela livet med livsglädje och livskvalitet!

Jag har skapat det jag själv saknade!

Livsstilsladans verktygslåda är för dig som villl ta kontroll över din egen hälsa och effektivt balansera din klimakteriekropp. Jag ger dig mina samlade kunskaper, insikter och verktyg hur du holistiskt  kan stötta din kropp ända från cellnivå och bli din egen balanscoach genom klimakteriet.

En samling grundläggande kunskaper om klimakteriet, hormonerna och hälsan , ett holistiskt livsstilsprogram samt återhämtningsverktyg som gör att du över tid formar din unika verktygslåda för hållbar hälsa inifrån och ut. Du får ta del av den kunskap och verktyg jag har samlat på mig sedan min egen resa mot balans i hormoner, hälsa och återhämtning började hösten 2013.

Jag hoppas verkligen vi ses inne i verktygslådan

Maria Kvärnsten

Klimakteriecoach & holistisk livsstilsterapeut

Livsstilsladans verktygslåda finns i 2 olika nivåer beroende på vilka just dina behov är, hur du vill forma din väg till balans och vilka verktyg just du behöver samt vilket behov av stöd du har.
De nivåer som finns är:

  🌟 Balansprotokollet är ett livsstilsprogram och behandlingsprotokoll där du får en individuell  hälsoplan, coachas framåt i din process och har stöd i din resa i en trygg & tillåtande gemenskap

   🌸 Självstudieportalen där du går igenom kunskaper, insikter och verktyg i din egen takt

Det här ingår i  Balansprotokollet:

Balansprotokollet är ett behandlingsprotokoll & livsstilsprogram för kvinnor i klimakteriet oavsett vilken fas du är i. Här får du inte bara kunskaper, insikter och verktyg för att landa mjukt i livets tredje fas, utan här får du en individuell hälsoplan och behandling för att balansera hormoner, humör och hälsa. Det här är för dig som vill ge dig själv möjligheten att balansera, läka och forma din unika väg till balans i hormoner, humör och hälsa. Vi formar tillsammans din behandlingsplan och innehåll helt efter din behov och önskemål.

Vad som alltid ingår är:

🌟 Individuell och djupgående hormon & hälsokartläggning som formar den personliga hälsoplanen som vi upprättar.
Denna följs upp och utvärderas var 3:dje månad (värde 1.495 kr/ tillfälle)

🌸 Balanserad genom klimakteriet- livsstilsprogram för din som med lilla stegets kraft och självkärlek vill hitta balans i hormoner, humör & hälsa

🌸 Kost & näringsbanken som är fylld av härliga recept och kunskaper för att bli en näringsjägare och stötta hormonerna med kost och näring

🌸 Återhämtningsbanken som är fylld av andningsövningar, meditationer & yogapass hämtade från HormonyYoga- medicinsk yoga för kvinnor

🌸 Medlemskap i FB grupp för frågor mm

🍀 Gruppcoachning & gemenskap med en trygg & tillåtande gemenskap 1-3 ggr/månadUtöver det så kan behandlingsplanen även innehålla:

🍀 Möjlighet att delta i livesända yogapass 1-5 ggr/ vecka under terminerna

🍀 Hormon &/ eller hälsotester- funktionsmedicinska tester i torrblod, saliv & urin. Dessa utförs hemma och skickas sedan in till labb för analys.

🌟 Individuell behandling med utvalda tillskott som utgår från den individuella hormon- & hälsokartläggningen samt personliga förutsättningar och önskemål.

Så här går det till!

När du klickar på knappen nedan så kommer du till en grundläggande kartläggning på hormoner & hälsa. När du fyllt i denna så skickar jag ett mail med den djupgående kartläggningen samt länk för att boka in en tid för genomgång av kartläggningarna.  Under vår träff som sker via zoom eller live i Livsstilsladan Lits Böle gör vi också en första hälsoplan samt formar ditt personliga behandlingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar.


Pris från 555 kr/ månad (minsta värde 888 kr/ månad)

Det här ingår i Självstudieportalen:

Här gör du din egen resa i din egen takt och på ditt eget vis. Du guidas genom hormonernas härliga värld och får både kunskaper, insikter genom olika självskattningar och symptomkartlägggningar samt verktyg för att landa mjukt i livets tredje fas. I denna del får du till gång till:


🌸 Balanserad genom klimakterietlivsstilsprogram för din som med lilla stegets kraft och självkärlek vill hitta balans i hormoner, humör & hälsa

🌸 Kost & näringsbanken som är fylld av härliga recept och kunskaper för att bli en näringsjägare och stötta hormonerna med kost och näring    

🌸 Återhämtningsbanken som är fylld av andningsövningar, meditationer & yogapass hämtade från HormonyYoga- medicinsk yoga för kvinnor    

🌸 Medlemskap i FB grupp för frågor mm


Pris från 222 kr/ månad

Kursen har varit en vändpunkt i min utmattning... Har återfunnit delar av kraften... och ibland även ett inre lugn... trots att jag "bara" gjort små förändringar hittills. Nu fortsätter jag med små steg framåt...  

Åsa 
Deltagare i Bli din egen balanscoach genom klimakteriet

"Jag kan nästan inte fatt vad som hänt på relativt kort tid. Från att ha kaos i huvudet, en kropp som bråkade och energi som inte räckte så kan jag idag delta i både yoga, vattengympa och gå på gym.

Jag har lärt mig prioritera mig själv och min egen hälsa på ett hållbart sätt"

Marie
Deltagare i Balansprotokollet

"Givande föreläsningar,  fick med mig mycket kunskap och insikter hur allt hänger ihop.

Att jag med enkla knep kan förändra förutsättningarna för en hållbar livsstil och att jag påverka min hälsa. "

Elisabeth
Deltagare i Klimakteriekoll från noll

Q & A

Nej absolut inte. Jag utgår från kvinnor i klimakteriet och verktygslådan inleds med grundkursen Klimakteriekoll från noll. Men allt material, kunskaper, insikter och verktyg är något som alla kvinnor kan ha nytta av om man vill hitta hormonell balans, få mer energi, klarare hjärna och få mer livsglädje och bättre livskvalitet. Helt enkelt om du vill må bättre, leva länge och åldras friskt.

Rent krasst så är det för alla kvinnor som är påverkade av hormonell obalans, upplever stress eller utmattning, smärta eller värk eller helt enkelt att självkänslan, hälsan, relationer och arbetsprestationen påverkas av det hormonella kaoset. Men!! Det är ingen mirakel kur, förutom att få kunskaper och förståelse så måste du vara beredd på att agera och att jobba med dina egna hinder.

Jag Maria Kvärnsten klimakteriecoach & holistisk livsstilsterapeut är din guide men det är du som behöver göra det som behöver göras. I Livsstilsladans verktygslåda så får du möjlighet att göra det i din egen takt.

Så länge du önskar!

Det finns 3 olika prenumerationer, månadsvis, kvartalsvis & årsvis, ju längre bindningstid desto billigare/månad
Vid köp så har du tillgång till allt material så länge du betalar ditt medlemskap. Bonusen är att ju mer jag lär mig desto mer kommer det fyllas på . Så verktygslådan utvecklas hela tiden och fylls på med nya kunskaper, insikter, verktyg och återhämtnings möjligheter.

Webportal för egenstudier

Från 222 kr/ månad


Detta har du tillgång till:

🌸 Balanserad genom klimakteriet- livsstilsprogram för balans i hormoner, humör & hälsa

🌸 Återhämtningsbanken

🌸 Kost & näringsbanken

🌸FB grupp för frågor & stöd

0, 3 eller 12 månaders bidningstid

Balansprotokollet

Från 555 kr/ månad


Detta har du tillgång till:

Detta har du tillgång till
🌟 Inleds med en djupgående individuell hormon & hälsokartläggning som utgör grunden för en individuell  hälsoplan samt utformning av vilka tjänster som ska ingå i ditt Balansprotokoll.
Värde 1.495 kr

Ingår alltid:

🌸 Balanserad genom klimakteriet- livsstilsprogram för balans i hormoner, humör & hälsa

🌸 Återhämtningsbanken   

🌸 Kost & näringsbanken  

 🍀 Coachning antingen i grupp
 
Tillval:

🍀 HormonyYoga-  
medicinsk yoga för kvinnor live via zoom

🍀  Hormon &/ eller hälsotester-  
funktionsmedicinska tester i torrblod, saliv & urin.

 🌟 Individuell behandling med utvalda tillskott som utgår från den individuella hormon- & hälsokartläggningen eller hormon/ hälsotester samt personliga förutsättningar och önskemål.


0, 3 eller 12 månaders bidningstid

Har du frågor & funderingar?

Boka rådgivning så ska jag ge dig alla svar du behöver. I bokningen så står det att det kostar 400 kr för 30 min men för frågor om medlemskapet så är  det helt kostnadsfritt


Jag hoppas verkligen vi ses !

Maria Kvärnsten

Klimakteriecoach & holistisk livsstilsterapeut