Bemer fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. Bemer stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER EVO baseras på forskningens senaste resultat. Bemer använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

Bemer-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. Bemer® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar Bemer® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och inom idrotten.  

Därför använder jag Bemer-terapi i min terapeutiska verksamhet.

Min bemerstory

"Det sitter bara i ditt huvud"
De var orden som fick mig börja söka lösningar på min långvariga utmattning. Hösten 2013 var jag djupt ner i utmattning med både trötthet, värk i kroppen, total energi förlust och 10-15 panikångest attacker/ dag.

Fysisk aktivitet var inte att tänka på då kroppen kollapsade med värk liknande träningsvärk men x 20 i intensitet och jag var tvungen att vila ett par timmar efter en kort promenad på 15 m till brevlådan.

Med Bemers hjälp är jag idag tillbaka till mitt energifyllda jag och kan både jobba och träna som jag vill.

Vill du veta hur Bemer kan hjälpa dig?  Klicka på knappen och skicka din förfrågan om tid så guidar jag dig rätt.

Min bemersida

Här hittar du mer information, erfarenheter, forskning och webshop

Vill du läsa om fler erfarenheter?

Då ska du besöka bloggen Mikrocirkulation i fokus. Här hittar du mängder av personliga storys och artiklar om Bemerterapins funktion och verkan

Vill du ha mer information om Bemer som behandling eller business? Boka ett kostnadsfritt Våga fråga samtal

Skicka iväg en kontaktförfrågan så bokar vi in ett kostnadsfritt samtal.