ONLINESHOP

Här hittar du produkter som kan hjälpa dig att må bra i klimakteriet, oavsett om det handlar om att lindra klimakteriebesvär, minska värk, förbättra sömn eller ta reda på hur det ser ut med balansen i dina hormoner. När du handlar i dessa butiker får jag provision så jag tackar dig på förhand för att du hjälper mig att få jobba med det jag brinner för, att hjälpa kvinnor i klimakteriet att få leva hela sina liv med livsglädje och hög livskvalitet.


Bemer

Funktionsmedicin möter modern teknik. Fysikalisk vaskulär terapi stöttar kroppens självläkande förmåga, behandlingen främjar cellernas funktionsförmåga, stärker immunförsvaret, förbättrar sömnen och effektiviserar återhämtningen efter ansträngning samt reducerar stressens påverkan på kroppen

gettested

 Ta kontrollen över din hälsa!
Get Tested har Sveriges bredaste utbud av hälsotester, självtester. Testa dig enkelt hemifrån och skicka till ISO certifierat labb och få svar digitalt. Helt utan läkarbesök!  
Fördelar med Get Tested självtester
👉 Sveriges bredaste utbud på hälsotester
👉 Alla tester görs hemifrån
👉 ISO certifierat labb
👉 Snabba resultat
👉 Resultat på svenska
👉 Faktabaserad rådgivning
 

Zinzino

Funkar din hälsoplan som den ska?

Sätt den på prov!
Ta vårt hälsotest enkelt och smidigt hemma. Du får reda på vilka näringsämnen du behöver och bevis på om dina insatser har någon effekt.

Möt framtidens kosttillskott.

Testa dina värden innan du börjar och sedan var fjärde månad för att få svart på vitt att du är på rätt spår.

Moodmama

Hos Moodmama hittar du krämer och tillskott för alla möjliga besvär du kan få i klimakteriet. För balans i hormoner, bättre sömn, gladare mage och mycket mer. Botanisera själv bland tillskott, krämer och  örter eller  boka en klimaktakteriecoaching så hjälper jag dig att hitta de optimala tillskotten/ krämerna för dig.

HOLISTIC

HÄLSA PÅ HOLISTISKT VIS
 Vi vill skapa en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor ta kontroll över   sitt liv och leva medvetet, i balans både i kropp och själ. Vi ser till helhetsperspektivet i allt vi   gör och vill förmedla det som lyfter blicken till livsstilen, till livet. Det holistiska livet.

Hormon & hälsotester

HÄLSOTEST ONLINE Hälsotester hemifrån för dig som vill optimera din hälsa eller komma till grunden med dina hälsoproblem. Köp test och få reda på svaret själv eller köp test och boka in konsultation. Du får då en personligt utformad livsstilsplan utifrån dina testresultat.
Se utbud och läs mer nedan

Behöver du hjälp att välja test, tillskott, krämer eller vill ha mer information om Bemer?
Boka ett rådgivningssamtal 30 min, inför samtalet får du göra en hormon & hälsokartläggning för att få så korrekta råd som möjligt.
Kostnad 400 kr