This course is not open for enrollment

Hormoner & harmoni-självstudier

Holistiskt livsstilsprogram för dig kvinna 40+ som vill hitta balans i hormoner, humör & hälsa med livsstil, egenvård & självkärlek.

Är du trött på att vara trött?
Vill du hitta en väg tillbaka till dig själv?

Jag hör din kropps inre längtan ✨

Har du svårt att tro att det går att göra klimakteriet till en andra vår? Känns det som att du i stället har kommit till ålders höst, kroppen vissnar för varje år och symptomen samlas på hög. Värken, hjärndimman, sötsuget, det dåliga humöret och energilösheten är dagliga följeslagare, livet blir mer färglöst för varje år som går.

Innerst inne har du en brinnande längtan efter att få skratta, njuta och känna att din kropp jobbar tillsammans med dig. För dig handlar det inte om att komma tillbaka till din ungdomliga kropp utan att förstå och tyda din kropps ordlösakommunikation för att kunna ge den och dig själv möjlighet att återfå livsglädjen och njuta av ett långt hälsosamt liv med en hög livskvalitet.


Sammanfattning av kursen

När vi kommer in i klimakteriet händer mycket med både hormonerna, humöret och hälsan i denna kurs får du grundläggande kunskaper om hormonerna, hur de samspelar och vad händer med hormonnivåerna i klimakteriet men även hur de påverkar både humör och psykisk hälsa. Du får även viktiga verktyg för att du själv ska kunna påverka din egen hälsa.

Kursens innehåll

Jag har varit där du är...

Jag hade en stark längtan att FÖRSTÅ vad min kropp ville säga mig. Jag var trött på att leva mitt liv i strid, strid mot kroppen, mig själv och min hälsa. Hela mitt väsen längtade efter att hitta MIN EGEN VÄG. Jag ville hitta INRE BALANS, min unika väg....

Jag vet hur det känns att få höra att lite skavanker får man räkna med i din ålder eller till och med att allt sitter i ditt huvud. Att desperat söka efter information, att försöka förstå och lägga pusslet. Att tills sist uppgivet tro att det alltid kommer vara så här.

Du ska kunna leva hela livet
med livsglädje och livskvalitet!

Jag har skapat det jag själv saknade!
 
Du får en stor samling olika verktyg för självhjälp och egenvård inklusive guidade övningar, hormonyoga, avslappningstekniker och ett holistiskt livsstilsprogram, så att du kan hitta din unika väg till balans i hormoner, hälsa och återhämtning.

Varmt välkommen!

Maria Kvärnsten

Livsstilsterapeut med expertis inom kvinnors hormoner, hälsa & arbetsliv

Course Pricing