Vill du ta steget
från klimakteriekaos till hormonell harmoni?

UPPLEVER DU:

🌟 Stresskänslighet, trötthet & utmattning
🌟 Glömska, hjärndimma & svårigheter att lära nytt
🌟 Oförklarlig värk och stelhet
🌟 Hunger och sötsug som är svårt att hantera?

Vill du förstå din kropp?
Hitta din unika väg till inre balans och energifylld vardag  ?

Är du trött på att vara trött?
Vill du hitta en väg tillbaka till dig själv?

Jag hör din kropps inre längtan  ✨

Din kropp gnisslar och klagar högt, värken, hjärndimman, sötsuget, det dåliga humöret och energilösheten är din dagliga följeslagare. Din innersta längtan är att få känna dig som dig själv, att få skratta, njuta och känna att din kropp jobbar tillsammans med dig. För dig handlar det om att förstå och tyda din kropps ordlösa kommunikation för att kunna ge den och dig själv möjlighet att återfå livsglädjen och njuta av ett långt hälsosamt liv med en hög livskvalitet.

Låt mig bli din guide till balans i hormoner, hälsa och återhämtning,
att göra denna fas i livet till livets andra vår!

Landa mjukt i den visa kvinnans tid &
möt livets andra vår med harmoni och självkärlek

Jag har varit där du är...

Jag hade en stark längtan att FÖRSTÅ vad min kropp ville säga mig. Jag var trött på att leva mitt liv i strid, strid mot kroppen, mig själv och min hälsa. Hela mitt väsen längtade efter att hitta MIN EGEN VÄG. Jag ville hitta INRE BALANS, min unika väg....

Jag vet hur det känns att få höra att lite skavanker får man räkna med i din ålder eller till och med att allt sitter i ditt huvud. Att desperat söka efter information, att försöka förstå och lägga pusslet. Att tills sist uppgivet tro att det alltid kommer vara så här.

Du ska kunna leva hela livet
med livsglädje och livskvalitet!

Jag har skapat det jag själv saknade!
 
Du får en stor samling olika verktyg för självhjälp och egenvård inklusive guidade övningar, hormonyoga, avslappningstekniker och ett holistiskt livsstilsprogram, så att du kan hitta din unika väg till balans i hormoner, hälsa och återhämtning.

Varmt välkommen!

Maria Kvärnsten

Livsstilsterapeut med expertis inom kvinnors hormoner, hälsa & arbetsliv

Livsstilsladans verktygslåda

Livsstilsladans verktygslåda- är en komplett verktygslåda för hormonell balans, hälsa och återhämtning för kvinnor 40+ som vill få kunskaper, insikter och verktyg för att kunna må sitt bästa och leva livet fullt ut!  

Här kan du känna dig trygg i en tillåtande och stöttande miljö där du kan utforska olika vägar till hälsa och välbefinnande. Du guidas genom denna nya livsfas på ett kärleksfullt sätt så du hittar din unika väg till hälsa och välmående.

Som medlem i Livsstilsladans verktygslåda får du tillgång till kunskaper hur allt hänger ihop och hur du kan balansera dina hormoner naturligt med hjälp av en rad olika verktyg och resurser för att stärka din hormonella balans och öka din livskvalitet.   Jag erbjuder:

✓ Du har tillgång till ett holistiskt livsstilsprogram i flera delar som berör områden,  här guidas du genom                    kunskaper och insikter via korta videofilmer och övningar.
✓ Du kommer att ha tillgång till Våga fråga samtal med korta kunskapsavsnitt och där du kan få svar på alla dina frågor om hormoner, hälsa och livsstil. Tillgängligt både inspelade och live beroende på medlemsnivå
✓ En rad olika återhämtnings verktyg som medveten andning, guidade meditationer, hormonyoga för att du kan hitta den bästa metoden och verktyget för just dig. Tillgängligt både inspelade och live beroende på medlemsnivå
✓ Du får arbetsböcker för att få insikter och fördjupa dig i vad just du behöver.

Bli en del av vår tillåtande gemenskap idag och hitta din väg till balans i hormoner, hälsa och återhämtning tillsammans med mig i Livsstilsladans verktygslåda. Du kan börja på en gång och du är med så länge du själv vill.

Månadsbetalning

599 SEK

599 SEK /month

 • Dras månadsvis från ditt betalkort

  • Hormoner & harmoni- Holistiskt livsstilsprogram. Självstudier
  • Kartläggning nuläge & hormonell status genomgång i grupp
  • Arbetsböcker för insikt & inspiration
  • Våga fråga stunder & Föreläsningar av gästföreläsare, live & inspelade
  • Medlemskap i FB grupp
  • Verktyg för balans & återhämtning- andingsövningar, meditationer & yogapass
  • Recept på antiinflammatorisk & hormonbalanserande kost
Köp nu!

Årsabonnemang

5999 SEK

 • Årsabonnemang, dras årsvis på ditt betalkort

  • Holistiskt livsstilsprogram: Hormoner & Harmoni- 16 veckor till inre balans
  • Kartläggning nuläge & hormonell status i grupp
  • Verktyg för balans & återhämtning- andingsövningar, meditationer & yogapass
  • Webinars live & inspelade
Köp nu!